Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Twist mini breinaalden Chiaogoo

Chiaogoo Twist naaldpunt MINI

Losse MINI naaldpunten om je Mini Twist Set van Chiaogoo mee uit te breiden.


De MINI naaldpunten zijn 13 cm lang en verkrijgbaar in de maten 1,5 - 1,75 - 2,0 - 2,25 - 2,5 mm. Combineer de naalppuntene met de kabels en gebruik eventueel een koppeltje om een nog langere kabel te maken. Deze naalden zijn gemaakt van hoogwaardig RVS. Ze zijn oersterk en liggen fijn in de hand. De punten zijn scherp en het oppervlak van de naalden is glad maar niet glibberig. Gebruik een rubber gripje om de naald vast te pakken als je de kabels er voorzichtig op schroeft.


Perfect voor sokken of fijn breiwerk met heel dun garen.


 LET OP: MINI kabels passen alleen op de MINI naalden. Je kunt de Mini kabels ook op de Small naalden koppelen, daarvoor heb je een adapter nodig.

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

MINI naaldpunten Chiaogoo Twist. lengte 13 cm, maten:1,5 - 1,75 - 2,0 - 2,25 - 2,5 mm.; Geborsteld RVS.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.