Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Chiaogoo adapter 2501-AM

Adapters S tip to mini cable

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 4,20
Koppel nu jouw Small naaldpunten op de Mini kabels van Chiaogoo. Zo kun je dus optimaal gebruik maken van jouw losse naaldpunten en kabels. Het koppelstukje schroef je op de naald en draai deze goed aan met behulp van het T=sleuteltje. Nu kun je de mini kabel erop schroeven.
Omdat er nu een extra overgang is gemaakt tussen de kabel en de naald kan deze overgang soms iets minder glad zijn dan normaal. Twee adapters per verpakking.
ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Adapter om Small naald op mini kabel te koppelen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.