Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Chiaogoo Twist mini kabel

Chiaogoo Twist Red lace kabels MINI

Chiaogoo Twist red kabels voor de MINI breinaalden sets. Deze mini kabels zijn zeer dun en fijn. Omdat de kabels gemaakt zijn van NON memory steel kan het niet "knikken". De kabels zijn flexibel en krullen niet tijdens het breien.


Bij de kabels wordt een sleuteltje meegeleverd om de kabels vast te draaien. Geadviseerd wordt de rode rubber grip te gebruiken bij het vastpakken van de breinaald voor meer grip. Draai de kabels voorzichtig op de naalden om de schroefdraad niet te beschadigen.


Verkrijgbaar in vier lengtes: 35 cm (maakt 60 cm)- 55 (maakt 80 cm) - 75 cm (maakt 100 cm) en 93 cm (maakt 120 cm)


LET OP: MINI kabels passen alleen op de MINI naalden. Je kunt de Mini kabels ook op de Small naalden koppelen, daarvoor heb je een adapter nodig.

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Twist Red kabels. non memory steel. met life line hole Verkrijgbaar in vier lengtes: 35 cm (maakt 60 cm)- 55 (maakt 80 cm) - 75 cm (maakt 100 cm) en 93 cm (maakt 120 cm)

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.