Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Twist Red lace naaldpunt

ChiaoGoo Twist lace naaldpunt (13 cm)

Losse naaldpunten (13 cm lang) om je verwisselbare breinaalden set ChiaoGoo Twist Red Lace mee aan te vullen en uit te breiden.


De Small naaldpunten beginnen bij 2,75 mm. Zoek je dunnere breinaalden? Kijk dan eens bij de MINI naaldpunten(vanaf 1,5 mm)


LET OP: Small naalden (2,75 mm t/m 5,0 mm) passen alleen op small kabels en Large naalden ( 5,5  mm t/m 10,0 mm) passen alleen op large kabels


De 3 mm breinaald zit niet standaard in de Twist sets, de 3,25 mm wel. Je kunt nooit teveel breinaalden hebben. Echt niet.


Waarom kiezen voor Chiaogoo?: Gemaakt van hoogwaardig RVS, scherpe punten, zeer gladde overgangen met de kabels, stevige verbinding dmv schroefkoppeling, gaatjes om een lifeline in mee te voeren en naalddikte staat onuitwisbaar op de naald gelaserd.

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Losse naaldpunten vanaf 2,75 mm tot en met 5,0 mm voor de ChiaoGoo Twist Red lace set small. Let op:Naaldpunten vanaf 5,5 mm hebben een large koppelstukje en passen alleen op large kabels. Materiaal: geborsteld roestvrijstaal. Lengte: 13 cm.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.