Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

bamboe breinaald SPIN

Chiaogoo SPIN bamboe naaldpunt (13cm)

* Verplichte velden

€ 7,95

Deze verwisselbare breinaalden SPIN zijn gemaakt van hoogwaardig Moso bamboe, de grootste en sterkte bamboe ter wereld.


Het vakmanschap waarmee deze bamboe rondbreinaalden gemaakt worden is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Overgedragen van generatie op generatie handwerkslieden. Omdat bamboe zeer snel groeit mogen we met trots zeggen dat deze breinaalden eco-vriendelijk zijn.


Deze SPIN naaldpunten passen op alle SPIN en Twist kabels van Chiaogoo. Zo kun je dus zelf je favoriete set maken door naalden en kabels te combineren. Chiaogoo staat garant voor jarenlang brei-plezier!


Let op: de small breinaalden vanaf 2,75-5,0 mm passen alleen op small kabels en naaldpunten vanaf 5,5 mm pasen op large kabels. 

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

bamboe naaldpunten

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.