Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

ChiaoGoo Red Lace rondbreinaald 80 cm

ChiaoGoo Red Lace rondbreinaald 80 cm

Het bedrijf ChiaoGoo (chau gu) produceert hele prettige rondbreinaalden met scherpe punten en gladde overgangen.


De rondbreinaalden kenmerken zich door de scherpe punten (perfect voor kant breien) echter zonder dat de punten pijn aan je vingers doen tijdens het breien. Het oppervlak van de breinaalden is van geborsteld RVS waardoor de steken heel gemakkelijk over je naalden glijden. Het oppervlak is echter iets stroever dan andere rondbreinaalden. Bij het werken met gladde garens en lace garens zoals bv zijde is dit een uitkomst. 


De gladde overgangen naar de kabels zorgen ervoor dat je steken gemakkelijk glijden. De ChiaoGoo rondbreinaalden zijn allemaal voorzien van stevige nylon gecoate kabels van metaal dat niet knikt of krult, zgh "memory-free" metaal. Een uitkomst! Nooit meer een kink in de kabel.


Er is ook een verwisselbare breinaaldenset beschikbaar in deze lijn van ChiaoGoo RedLace: TWIST.

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

ChiaoGoo rondbreinaalden 80 cm. Momenteel verkijgbaar in de (Amerikaanse) maten 2,5 / 2,75 / 3.25 / 3.5 / 3.75/ 4.0 / 4.5/ 5.0 / 5.5 /6.0 mm. Andere diktes tot op verzoek leverbaar(2/6,5/7/8/9/10). Omdat dit Amerikaanse maten zijn is er geen maat 3 mm beschikbaar.

Materiaal:

Naaldpunten 11 cm lang, geborsteld RVS. de naalddikte is in de naalpunt gegraveerd.

Scherpe naaldpunten en gladde koppeling naar de kabel. 

Kabel: flexibel, multidraads metaal met een rode nylon coating. Deze kabels zijn gemaakt van "memory-free" metaal waardoor er geen blijvende "knik" of draaiing in de kabels ontstaan. Totale lengte incl naaldpunten= 80 cm

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.