Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

chiaogoo twist red lace interchangeables small short

ChiaogooTwist Red lace interchangeables 10 cm small

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 92,00

Chiaogoo Twist set Red Lace KORTE naaldpunten (10cm). Deze verwisselbare breinaalden set van Chiaogoo heeft korte naaldpunten (de standaard set heeft punten van 13 cm). Dit is een voordeel als je in het rond breit in kleine rondes. Bijvoorbeeld voor mouwen, boorden etc. Sommige klanten vinden de korte naalden prettiger in de hand liggen. In deze set zitten 7 paar naaldpunten in de maten 2.75-3.25-3.5-3.75-4.0-4.5-5.0 mm, twee kabels van 20 cm met small koppelstukje. Naalpunten 3.0 mm zijn los leverbaar. 


In ieder geval krijg je de scherpe punten, gladde overgangen en het geborstelde oppervlak van de RVS naalden in de bekende Chiaogoo kwaliteit. De bijgeleverde kabels zijn 20 cm. Echt weer een top set van Chiaogoo! Deze set kun je gemakkelijk aanvullen met de losse naaldpunten(10 en/of 13 cm) en losse kabels.  Altijd de juiste maat en lengte voorhanden!

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

ChiaoGoo Twist Red lace Set korte naaldpunten. 2,75 mm -3.25 mm -3.5 mm -3.75 mm - 4.0 mm -4.5 mm -5.0 mm. 2 kabels 20 cmm elk setje endstoppers, sleuteltje, naalddikte meter, kabel connector en enkele markeerringen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.4 out of 10 based on 693 ratings.