Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

chiaogoo Mini set 10 cm Red lace

Chiaogoo Twist Red interchangeables MINI korte naalden

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 85,00

Na de succesvolle introductie van de Twist  MINI set door Chiaogoo in 2016 is er dit jaar een variant op deze MINI set ontwikkeld. Op verzoek van vele breisters heeft Chiagoo een MINI set met korte naaldpunten ontwikkeld. Korte naaldpunten zijn gemakkelijk bij het breien van kleine rondjes zoals je dat doet bij sokken breien met de magic loop. Ook bij het breien van mutsen en wanten zijn korte naaldjes handig.


Wat is er anders/nieuw ?


Deze "next generation" Mini naalden zijn iets anders. Ze zijn gemaakt van massief roestvrijstaal. Het voordeel hier van is dat er een gaatje gemaakt kon worden IN de naald. Zo kun je dus een tweede sleuteltje gebruiken om de naald goed vast te draaien. Het andere sleuteltje gaat in de koppeling van de kabel. Zeker weten dat er geen kabel meer los gaat. De verwachting isdat deze naalden iets sterker zijn omdat ze uit een stuk rvs zijn gemaakt


Er zijn nu ook MINI kabels van 20 cm beschikbaar. In de set  zijn 2 kabels van 20 cm 1x 35 cm en 1x 55 cm inclusief, de standaard set heeft geen 20 cm kabels.


LET OP: 


MINI kabels en naalden passen alleen op MINI accessoires, kabels en naalden. Je kunt jouw Small naalden wel aan een MINI kabel koppelen maar dan heb je de Adapter nodig (deze is los verkrijgbaar).


Meer lezen op het blog 

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Twist set MINI korte breinaalden. Gemaakt van RVS
 • 5 paar MINI breinaalden van 10 cm lengte in de maten 1,5-1,75-2,0-2,25-2,5 mm netjes opgeborgen in een stoffen mapje
 • 4 MINI kabels : 2x  20 cm - 1x 35 cm - 1 x 55 cm om de totale lengtes te maken van 40, 60 en 80 cm (de standaard MINI set heeft geen 20 cm kabels maar 1x 35cm- 1x 55cm-1x75 cm)
 • De kabels van de standaard mini set passen natuurlijk ook op deze korte naalden dus je kunt ze uitwisselen en bijkopen.
 • 1x tools kit met daarin: 2 MINI eindstoppers, 2 MINI kabelverbinders,  6 MINI steekmarkeerders, 6  mini sleuteltjes en een rode rubber grip.
 • Mesh opberg tasje
 • Extra informatie

  Extra informatie

  Merk ChiaoGoo

  Wasvoorschrift

  Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

  Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

  Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

  Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

  U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

  9.3 out of 10 based on 786 ratings.