Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Addi sockenwunder 25 cm korte rondbreinaald

Addi rondbreinaald 25 cm Sockenwunder

NIEUW: nu ook in de maten 4,0 -4,5 - 5,0 mm


Addi's sokkenwonder. Een korte rondbreinaald van 25 cm met naaldpunten van verschillende lengte. Speciaal gemaakt om sokken mee te breien.  De lange naaldpunt ligt lekker in de hand en dus brei je een stuk sneller.


Sokken breien is nog nooit zo gemakelijk geweest. Met deze korte rondbreinaald van Addi brei je supersnel jouw sokken. Je kunt lekker doorbreien want je hoeft niet telkens van naalden te wisselen. Deze breinaald heeft twee verschillende naaldpunten (lengte 7 cm en 4,5 cm). Hou het lange gedeelte in je rechterhand voor meer grip en sturing. Probeer deze breinaald en je wilt niet meer anders!

Addi
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

addi Sokkenwonder. Korte rondbreinaald van Addi. Deze rondbreinaald is slechts 25 cm lang en heeft een naaldpunt van 4,5 cm en 1 naaldpunt van 7 cm.

Deze langere naald maakt het breien met deze korte rondbreinaalden een stuk gemakkelijker ten opzichte van de 20 cm rondbreinaalden van Addi. Verkrijgbaar in de maten 2,0-2,5-3,0-3,25-3,5-3,75 mm (2,25 en 2,75 worden helaas niet gemaakt)/

Met recht een Sockenwunder ! bekijk ook de video

Extra informatie

Extra informatie

Merk Addi

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.