Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

The Scrumptious collection vol.3

The Scrumptious collection vol.3

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
Een mooie streng Scrumptious lace of 4 ply op het oog en nog geen idee wat je ermee gaat breien?
In dit derde boek breipatronen van Fyberspates staan de prachtige Scrumptious breigarens centraal. Diverse Britse ontwerpers hebben een bijdrage geleverd aan dit breiboek. Er staan13 breipatronen in voor sjaals, wanten en mutsen, vesten en en truien.
Fyberspates
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

The Scrumptious Collection vol 3. Engelstalig boek met 13 breipatronen voor het merino en zijde breigaren van Fyberspates: Scrumptious. Uitgeschreven breipatronen met teltekeningen. Boeken en patronen kunnen niet geruild worden.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Fyberspates

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.