Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

The Rhinebeck Sweater

The Rhinebeck Sweater

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95
Ysolda Teague heeft bevriende ontwerpers gevraagd om hun favoriete trui te ontwerpen die zij zouden willen dragen op het Rhinebeck Sheep and Wool Festival in New York. Onder andere Amy Herzog, Gudrun Johnston en Mary Jane Mucklestone hebben hiervoor truien ontworpen.
Deze samenwerking heeft geleid tot twaalf "Rhinebeck" truien. De patronen zijn in dit boek gebundeld.
Zoals altijd in de boeken van Ysolda zijn de patronen beschreven voor vele maten. Ook vind je in dit boek heel veel mooie foto's van het Rhinebeck Festival met de truien in de hoofdrol.
Met de speciale code achterin het boek kun je gratis het e-book van dit boek downloaden.
Engelstalig. Boeken en patronen kunnen niet geruild worden.
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Ysolda and Friends, Celebrate Sheep and Wool with the Rhinebeck Sweater. A collection of twelve sweater patterns, stories and more.
Engelstalig,184 pagina's. soft cover.
Twaalf breipatronen met uitgebreide uitleg en schema's. Achterin het boek vind je een code waarmee je de digitale versie van dit boek (e-book) GRATIS kunt downloaden (en toevoegen aan je Ravelry Bibliotheek).

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.