Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Taevas shawl

Taevas shawl

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 6,00

* Verplichte velden

Een mooie grote kantsjaal om zelf te breien. Wat een heerlijke sjaal is dit om te breien en om te dragen. Het patroon is zo geschreven dat de sjaal halvemaanvormig wordt. Dat draagt heel fijn. Het kantpatroon zier er ingewikkeld uit uit maar is het helemaal niet. De sjaal is ontworpen door Mone Drager voor Sweetgeorgia yarns en is in het Engels. Gebruik een heerlijk lichtkantgaren met een minimale looplengte van 700 meter zoasl findley dappled


Uitgebreide werkbeschrijving en een telpatroon voor het kantgedeelte. Afmetingen: 210cm lang en 55 cm diep.


Om deze sjaal te breien heb je nodig:  • 1 streng lace garen van minimaal700 meter/100 gram. Findley Dappled bijvoorbeeld of Gleem lace of Scrumptious Lace.

  • Breinaalden 3,25 mm 100 cm rondbreinaald

  • Stekenverhouding: 17 st en 42 nld= 10 cm in ribbelsteek. de stekenverhoudign is niet super belangrijk maar het heeft wel effect op de uiteindelijke afmetingen en het garenverbruik.


Let op: dit is een download patroon. U ontvangt na het afrekenen een link om de patronen direct te downloaden en uit te printen/ op te slaan.


Lees hier hoe je het patroon kunt downloaden

Sweet Georgia Yarns
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

kantsjaal

Extra informatie

Extra informatie

Merk Sweet Georgia Yarns

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.