Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Shattered Sun Shawl

Shattered Sun Shawl

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 6,00

* Verplichte velden

Een zonnige kantsjaal om zelf te breien. Deze halfronde sjaal brei je met kantgaren. Dat wil zeggen met dun garen met een looplengte van ca 700-1000 meter op 100 gram. Het kantpatroon is erg eenvoudig te onthouden omdat het eindelijk maar twee toeren zijn die afgewisseld worden. Het lijkt lastiger dan het is.


Het patroon is Engelstalig en bevat een uitgebreide werkbeschrijving en telpatronen.  • Afmetingen: 117 cm lang en 43 cm diep vanaf de nek naar de rand gemeten.

  • Garen: lace garen met een looplengte van ca 700 meter/100 gram. Het voorbeeld gebruikt 50 gram van een garen met looplengte van 343 meter per 50 gr. Bijvoorbeeld Scrumptious lace Gleem Lace of Findley Dappled

  • Breinaalden 4 mm rondbreinaald van 100 cm.

  • Steekverhouding 16 st en 32 nld = 10 cm in tricotsteek


Let op: dit is een download patroon. U ontvangt na het afrekenen een link om de patronen direct te downloaden en uit te printen/ op te slaan.


Lees hier hoe je het patroon kunt downloaden

Sweet Georgia Yarns
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

breipatroon kantsjaal engelstalig. direct downloaden

Extra informatie

Extra informatie

Merk Sweet Georgia Yarns

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.