Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

rivoli sjaal breipatroon

Rivoli Shawl

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 6,00

Special Price € 4,00

* Verplichte velden

Let op: Engelstalig breipatroon. Gezien in Noorderland! Deze prachtige halvemaanvormige sjaal begint met een mooie kant rand. de vorm ontstaat door een combinatie van verkorte toeren en minderingen Op de juiste plaats natuurlijk. Je kunt mooie kraaltjes meebreien om het geheel een luxe uitstraling te geven. Maar met een mooi garen heb je die kraaltjes misschien niet eens nodig. Kies een kantgaren met een looplengte van 700-1000 meter op 100 gram. Bijvoorbeeld. Gleem lace, Silkpaca of Findley dappled.


Deze sjaal wordt gebreid op breinaalden 3,5 mm. stekenverhouding 16 st en 23 nld = 10 cm in kantpatroon. Afmetingen: binnenste rand: 82 cm, buitenrand 200cm. diepte 57 cm.


Engelstalig patroon, ontwerp Anniken Allis voor Sweet Georgia Yarn.


Let op: dit is een download patroon. U ontvangt na het afrekenen een link om de patronen direct te downloaden en uit te printen/ op te slaan.


Lees hier hoe je het patroon kunt downloaden

Sweet Georgia Yarns
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

sjaal

Extra informatie

Extra informatie

Merk Sweet Georgia Yarns

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.