Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Knitting with Rainbows-Carol Feller

Knitting with Rainbows-Carol Feller

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 22,00

Er zijn momenteel heel veel van kleur verlopende breigarens en mini skein setjes te koop. Prachtige kleuren die perfect verlopen van licht naar donker in dezelfde kleurtint. Om verliefd op te worden. Maar dan: wat (en hoe) ga je breien om het garen (en de kleuren) zo goed mogelijk tot z'n recht te laten komen? Dat kan weleens lastig zijn.


Carol Feller heeft in dit boek verschillende manieren beschreven waarmee je met verlopend garen aan de slag kunt. In dit boek vind je elf patronen speciaal geschikt voor verlopen(gradient) garen. Je leer niet alleen wat goed werkt en hoe de kleuren optimaal tot z'n recht komen maar ook staan er stekenpatronen en breitechnieken in die niet voor iedereen bekend zijn. Al doende leer je dus nog wat nieuwe breitechnieken bij!


Dus heb je zo'n mooi setje van Party of five bijvoorbeeld gekocht en weet je nog niet wat je ermee zult maken? Dit is jouw boek!


Engelstalig boek.


Bij aanschaf van dit boek krijg je een code waarmee je de digitale versie gemakkelijk via Ravelry kunt downloaden

Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Knitting with Rainbows- making the most of Gradient Yarns- Carol Feller Engelstalig, 86 pagina's, 11 breipatronen. Boeken kunnen niet geruild worden.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.