Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Inspired by Islay kate davies

Inspired by Islay- Kate Davies

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 25,95

Het kleine eiland Islay heeft Kate Davies geinspireerd tot het ontwerpen van 12 nieuwe modellen om zelf te breien. Het is een heel diverse collectie geworden, van moderne Haps tot kabelvesten en van Fairisle hoodies tot een deken.


De ontwerpen zijn geplaatst in een context van 4 verhalen over het eiland.Allemaal mooi vormgegeven en prachtige geschreven en beschreven zoals we van Kate Davies gewend zijn. Het boek bevat ook bijdragen van deskundigen op het gebied van de natuur, geologie en handwerkgeschiedenis van het eiland. De prachtige foto's zijn van Tom Barr.


Bij aanschaf van dit boek krijg je een code waarmee je het e-boek op Ravelry kunt downloaden en bewaren. Boeken kunnen niet geruild worden.

Kate Davies
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Inspired by Islay-Kate Davies, 12 ontwerpen om zelf te breien, Engelstalig. Met code om om het e-book te downloaden van Ravelry.2017

Extra informatie

Extra informatie

Merk Kate Davies

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.