Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Colours of Shetland by Kate Davies

Colours of Shetland by Kate Davies

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 18,95

In Colours of Shetland vertelt Kate Davies over haar inspiratie voor deze ontwerpen: de kleuren van Shetland. Ze beschrijft hoe ze de ontwerpen en kleuren heeft gekozen aan de hand van wat ze op de Shetland Eilanden ziet.


In dit boek vind je 10 ontwerpen van onder andere vesten, mutsen , sjaals en wanten. Daarnaast staan er in het boek vele interessante en mooie achtergrondverhalen bij de ontwerpen.


Kortom: colours of Shetland is meer dan alleen een patronenboek.


Engelstalig.

Kate Davies
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Colours of Shetland, 10 ontwerpen voor mutsen vesten, sjaals en wanten.

Uitgebreide werkbeschrijvingen en telschema's. Engelstalig;  88pagina's. Paperback.

Boeken en patronen kunnen NIET geruild worden.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Kate Davies

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.