Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

buachaille by kate Davies

Buachaille by Kate Davies

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 19,95

Kate Davies heeft dit boek geschreven om uiting te geven aan haar liefde voor de Schotse Hooglanden waar zij woont. In dit boek vind je 11 breipatronen voor relatief kleine projecten. Daarnaast zijn er ook enkele Schotse recepten opgenomen en wordt je meegenomen met een wandeltocht.


Dit alles met prachtige foto's en fijne teksten. Engelstalig. Bij aanschaf van dit boek ontvang je een code waarmee je het e-book kunt downloaden van Raverly.


Boeken kunnen niet geruild worden.

Kate Davies
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Buachaille by kate Davies. 11 breipatronen en 5 recepten, 1 wandeling. 2015. Met Code om het Ebook te downloaden.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Kate Davies

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.