Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Saturday treat

Saturday Treat by Ysolda

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,00
Saturday streat is het resultaat van een samenwerking tussen Ysolda en Fyberspates.


De 6 modellen zijn gebreid met de prachtige garens uit de Scrumptious-lijn van Fyberspates. De kleuren zijn exclusief door Ysolda uitgezocht. De gebruikte Scrumptious garens in de exclusieve Ysolda colours zijn ook bij ons verkrijgbaar.


In dit Engelstalige boekje vind je 6 patronen voor accessoires. Alle patronen hebben hun eigen interessante details en zoals altijd zijn de instructies helder beschreven.

Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Saturday treat. Scrumptious accessories by Ysolda. Engels.

6 patronen voor accessoires.

Achterin het boek vind je een code waarmee je ook een digitale versie van het boek kunt downloaden en toevoegen aan bijvoorbeeld je Ravelry bibliotheek.

Boeken en patreonen kunnen niet geruild worden.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.