Twist mini breinaalden

Chiagoo komt deze zomer met een fantastisch nieuw product op de markt. De MINI breinaalden (vanaf 1,5 mm ) waren vorig jaar al een super innovatie en echt iets nieuws voor deze markt. Dit jaar gaan ze een stapje verder en hebben de mini set met korte breinaalden ontwikkeld.

Veel enthousiaste klanten van Chiaogoo hebben gevraagd om de kortere naaldpunten. Waarom?  Omdat je met korte naaldpunten nog gemakkelijker sokken kunt breien. Eerlikj is eerlijk, als je sokken breit op een rondbreinaald heb je die hele 13 cm van de standaard naalden niet per se nodig. Sterker nog: ze kunnen weleens in de weg zitten. Het kost dan  meer tijd om je steken door te schuiven en als breisters iets niet leuk vinden dan is het wel tijdverspilling. 

gemakkelijker vastdraaien

Deze "next generation" Mini naalden zijn iets anders. Ze zijn gemaakt van massief roestvrijstaal. Het voordeel hiervan is dat er een gaatje gemaakt kon worden IN de naald. Zo kun je dus een tweede sleuteltje gebruiken om de naald goed vast te draaien. Het ander sleuteltje gaat in de koppeling van de kabel. Zeker weten dat er geen kabel meer los gaat.

Bovendien is de verwachting dat deze naalden iets sterker zijn omdat ze uit een stuk rvs zijn gemaakt. Met de holle 13cm naalden zijn mij overigens geen (grote) problemen bekend dus die zijn nog steeds van super goede kwaliteit.

twist mini naalden 8 cm

 

 

De set

Ok wat zit er allemaal in deze set?

Eigenlijk precies hetzelfde als in de standaard MINI set met 2 verschillen:

  • 5 paar MINIbreinaalden van 10 cm in de maten 1,5-1,75-2,0-2,25-2,5 mm
  • 3 MINI kabels : 2x  20 cm*- 1x 35 cm 1 x 55 cm (de andere set heeft geen 20 cm kabels maar 1x 35cm- 1x55cm-1x75 cm)
  • De kabels van de standaard mini set passen natuurlijk ook op deze korte naalden dus je kunt ze uitwisselen en bijkopen eventueel.
  • * 10 cm naalden+ 20 cm kabel maakt een totale lengte van 40 cm.
  • tools kit
  • Mesh opberg tasje

Twist mini set korte naalden

Pre order

Deze Chiagoo MINI set breinaalden is vanaf half juni 2017 leverbaar. Ook alle losse onderdelen zoals naaalden en kabels zullen dan verkrijgbaar zijn.

Hou er rekening mee dat de levertijden kunnen afwijken. Dit heb ik zelf niet in de hand.

Wil je er zeker van zijn dat jij als eerste met deze set kunt breien? Ga dan naar de produktpagina en bestel m snel!

link.