Wereldwol heeft heel veel leuke breipatronen online te koop. Dit zijn veelal patronen die je zelf kunt downloaden. Gemakkelijk voor jou en gemakkelijk voor ons. Alle breipatronen van SweetGeorgiayarns bijvoorbeeld zijn downloads.

Het is super handig om deze breipatronen zelf op je computer te bewaren. Dan kun je het patroon nogmaals uitprinten.

Let op: delen mag niet, dus patronen gezellig doorsturen naar al je vriendinnen en maar een keer betalen is verboden. Er rust namelijk copyright op het patroon. De ontwerpers hebben tijd en energie gestoken in het bedenken, breien, opschrijven en leesbaar maken van de patronen. Dat is hun werk en daarmee verdienen ze de kost. De opbrengsten van de breipatronen gaan grotendeels naar de ontwerpers zelf. Voor Wereldwol is dit service die we "erbij doen", we verdienen er vrijwel niets aan.

 

Dat was het strenge praatje. Nu de downloads.


Een breipatroon downloaden

1 Afrekenen zonder account

Je kiest een patroon (of meerdere) en eventueel andere artikelen en je legt 'm in je winkelmandje. Reken af bij de kassa en je ontvangt een bestelbevestiging per email van Wereldwol.

Geen bestelbevestiging gekregen? Kijk even in het spamfilter van je emailprogramma. Heb je je email adres juist  ingevoerd?

Klik nu op download en het patroon wordt voor je opgehaald. Onze patronen zijn allemaal pdf's dus je hebt Acrobat Reader nodig om het patroon te openen. Meestal gaat dit vanzelf.


2 Afrekenen met account

Als je al een account bij ons hebt (wat handig is want al je gegevens worden direct ingevuld in de kassa en je kunt de status van je bestellingen volgen en eerdere bestellingen inzien) kun je op twee manieren het patroon downloaden.


Log in op je account en ga afrekenen in de kassa. 


  1. door op de link te klikken in de bestelbevestigings email (zie boven).
  2. door direct te klikken op de link "Go to My downloadable products"  het bedank scherm. Je komt dan in het menu op Mijn downloads. 

 

 

Hier kun je de downloadable producten die je gekocht hebt zien en hoe vaak je deze nog mag downloaden. Voor sommige patronen is er een maximum van drie downloads.

 

Veel plezier met de breipatronen. Zijn er vragen of lukt het niet helemaal? Neem dan contact met ons op via info@wereldwol.nl