Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Browse by category

Korte rondbreinaalden:een review

Door Marieke Hoven in algemeen, Breitechniek, Wereldwol
Lees alles... 0 Reacties

Rondbreinaalden zijn er in diverse lengtes., van kort tot lang. In dit artikel bespreken we de korte rondbreinaalden van 20 en 23 cm. Deze rondbreinaalden zijn speciaal geschikt voor het breien van sokken. Ook wanten/handschoenen of boordjes en andere kleine "rondjes" kun je er goed mee breien. Het vergt wel wat oefening en niet iedereen kan met deze kleine breinaalden overweg. Ook zijn er tussen de verschillende merken (kleine) verschillen. Lees het hele artikel of bekijk direct de VIDEO die ik maakte over deze rondbreinaalden.

breipatronen downloaden

Door Marieke Hoven in Breipatronen, algemeen, Wereldwol
Lees alles... 0 Reacties

Je hebt leuke breipatronen besteld bij Wereldwol en die wil je graag direct downloaden, uitprinten en opslaan. Dat kan! In dit artikel laat ik zie zien hoe dat gaat!

ChiaoGoo Twist MINI breinaalden set

Door Marieke Hoven in Breitechniek, Wereldwol
Lees alles... 0 Reacties
Eindelijk zijn de langverwachte Twist MINi breinaalden sets van Chiaogoo (Tsjau Gu) bij Wereldwol aangekomen. De eerst klanten hebben de hun setjes al ontvangen en zijn enthousiast. Hele mooie dunne breinaalden in de bekende ChiaoGoo kwaliteit. Prachtige uitbreiding op het assortiment verwisselbare breinaalden.

Mooi breipatroon voor een sjaal: Drachenfels

Door Marieke Hoven in Breipatronen, Gebreide Creaties
Lees alles... 0 Reacties

Ik ben altijd op zoek naar leuke breipatronen voor sjaals. Van sjaals heb je nooit genoeg toch? Ik zocht een mooi patroon voor ons fijne Scrumptious 4Ply garen van Fyberspates. heerlijk zacht garen met 45% zijde en 55% merino, dat verdient een mooi ontwerp. En dat heb ik gevonden met de Drachenfels sjaal van Mairlynd. Dit patroon is niet nieuw maar wel heel populair op Ravelry en ik ben bij dat ik het patroon nu ook verkopen mag van Melanie!

verwisselbare breinaalden set kopen?

Door Marieke Hoven in Wereldwol
Lees alles... 0 Reacties

Wil jij een set verwisselbare breinaalden kopen maar weet je niet welke? Er zijn veel verschillende sets rondbreinaalden.soms is het lastig te bepalen welke voor jou geschikt is. Ik heb wat punten waar je aan zou kunnen denken op een rijtje gezet.

Vorige
9.5 out of 10 based on 443 ratings.