Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Browse by category

Sokkenwol kopen

Door Marieke Hoven
Lees alles... 0 Reacties

Sokken breien is een heerlijke verslaving. Kies de juiste sokkenwol en je hebt heel veel plezier van je zelf gebreide sokken. De meeste sokkengarens zijn versterkt met nylon/polyamide tegen het slijten. Andere sokkengarens hebben een wol met zijde mengsel voor de sterkte. Alle garens die wij verkopen zijn van zeer goede kwaliteit en in enkele gevallen met de hand geverfd. Brei in ieder geval met goede rondbreinaalden om het beste effect te krijgen. Ook daarin hebben wij een ruime keuze.

Inspratie nodig? Bekijk onze sokken breipatronen.

Twist set mini korte naaldpunten

Door Marieke Hoven in algemeen
Lees alles... 0 Reacties
Bij ons verkrijgbaar: de nieuwe Twist mini rondbreinaalden van 10 cm. Deze korte rondbreinaalden zijn echt een uitkomst ! Vind je de "gewone" naalden ook weleen wat aan de lange kant ? Zeker als je voorla sokken breit zijn lange naalden niet altijd handig. Daarom komt Chiagoo nu met korte mini naalden. V

Addi sokkenwonder

Door Marieke Hoven in algemeen, Inspiratie, Wereldwol
Lees alles... 0 Reacties

Deze rondbreinaalden van Addi zijn echt super fijne breinaalden als je veel sokken breit.

Sokken breien op een lange rondbreinaalden met de magic loop methode vind niet iedereen prettig. Een alternatief is de traditionele manier van sokken breien: op 4 of 5 pennen. Ook daarvan is niet iedereen fan.

De Addi sokkenwonders zijn 25 cm lang en je kunt dus in het rond breien zonder dat je naalden moet wisselen of de kabel "door moet trekken". Super handig dus.

Korte rondbreinaalden:een review

Door Marieke Hoven in algemeen, Breitechniek, Wereldwol
Lees alles... 0 Reacties

Rondbreinaalden zijn er in diverse lengtes., van kort tot lang. In dit artikel bespreken we de korte rondbreinaalden van 20 en 23 cm. Deze rondbreinaalden zijn speciaal geschikt voor het breien van sokken. Ook wanten/handschoenen of boordjes en andere kleine "rondjes" kun je er goed mee breien. Het vergt wel wat oefening en niet iedereen kan met deze kleine breinaalden overweg. Ook zijn er tussen de verschillende merken (kleine) verschillen. Lees het hele artikel of bekijk direct de VIDEO die ik maakte over deze rondbreinaalden.

breipatronen downloaden

Door Marieke Hoven in Breipatronen, algemeen, Wereldwol
Lees alles... 0 Reacties

Je hebt leuke breipatronen besteld bij Wereldwol en die wil je graag direct downloaden, uitprinten en opslaan. Dat kan! In dit artikel laat ik zie zien hoe dat gaat!

Vorige
9.4 out of 10 based on 592 ratings.