Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Browse by category

Twist set mini korte naaldpunten

Door Marieke Hoven in algemeen
Lees alles... 0 Reacties
binnenkort bij ons verkrijgbaar: de nieuwe Twist mini rondbreinaalden van 10 cm. Deze korte rondbreinaalden zijn echt een uitkomst ! Vind je de "gewone" naalden ook weleen wat aan de lange kant ? Zeker als je voorla sokken breit zijn lange naalden niet altijd handig. Daarom komt Chiagoo nu met korte mini naalden. Vanaf medio juni leverbaar. Teken dus snel in en wees een van de eersten die deze super mooie naalden set heeft!

Addi sokkenwonder

Door Marieke Hoven in algemeen, Inspiratie, Wereldwol
Lees alles... 0 Reacties

Deze rondbreinaalden van Addi zijn echt super fijne breinaalden als je veel sokken breit.

Sokken breien op een lange rondbreinaalden met de magic loop methode vind niet iedereen prettig. Een alternatief is de traditionele manier van sokken breien: op 4 of 5 pennen. Ook daarvan is niet iedereen fan.

De Addi sokkenwonders zijn 25 cm lang en je kunt dus in het rond breien zonder dat je naalden moet wisselen of de kabel "door moet trekken". Super handig dus.

Korte rondbreinaalden:een review

Door Marieke Hoven in algemeen, Breitechniek, Wereldwol
Lees alles... 0 Reacties

Rondbreinaalden zijn er in diverse lengtes., van kort tot lang. In dit artikel bespreken we de korte rondbreinaalden van 20 en 23 cm. Deze rondbreinaalden zijn speciaal geschikt voor het breien van sokken. Ook wanten/handschoenen of boordjes en andere kleine "rondjes" kun je er goed mee breien. Het vergt wel wat oefening en niet iedereen kan met deze kleine breinaalden overweg. Ook zijn er tussen de verschillende merken (kleine) verschillen. Lees het hele artikel of bekijk direct de VIDEO die ik maakte over deze rondbreinaalden.

breipatronen downloaden

Door Marieke Hoven in Breipatronen, algemeen, Wereldwol
Lees alles... 0 Reacties

Je hebt leuke breipatronen besteld bij Wereldwol en die wil je graag direct downloaden, uitprinten en opslaan. Dat kan! In dit artikel laat ik zie zien hoe dat gaat!

ChiaoGoo Twist MINI breinaalden set

Door Marieke Hoven in Breitechniek, Wereldwol
Lees alles... 0 Reacties
Eindelijk zijn de langverwachte Twist MINi breinaalden sets van Chiaogoo (Tsjau Gu) bij Wereldwol aangekomen. De eerst klanten hebben de hun setjes al ontvangen en zijn enthousiast. Hele mooie dunne breinaalden in de bekende ChiaoGoo kwaliteit. Prachtige uitbreiding op het assortiment verwisselbare breinaalden.
Vorige
9.5 out of 10 based on 499 ratings.