Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Ashburn

Ashburn

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,90
Engelstalig breipatroon voor een ruime sjaal. Deze sjaal is asymmetrisch van vorm en wordt in drie kleuren gebreid. Kies zelf die mooie kleuren uit bijvoorbeeld Vivacious 4 Ply.

Deze sjaal is gebreid in garen met een looplengte van 350-400 meter op 100 gram. Wij adviseren Vivacious 4ply.

Deze sjaal wordt gebreid in drie verschillende kleuren en je hebt van elke kleur circa 75-100 gram nodig.

Gebreide afmeting: 220cm lang en 70 cm breed. heerlijk groot!

Breinaalden 4 mm

Dit is een Engelstalig patroon en wordt als print toegestuurd. Je ontvangt ook een code waarmee je de PFD van dit patroon kunt downloaden van Ravelry.
Mairlynd
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Engelstalig breipatroon voor een ruime sjaal. Deze sjaal is asymmetrisch van vorm en wordt in drie kleuren gebreid. Kies zelf die mooie kleuren uit bijvoorbeeld Vivacious 4 Ply. Deze sjaal is gebreid in garen met een looplengte van 350-400 meter op 100 gram. Wij adviseren Vivacious 4ply. Deze sjaal wordt gebreid in drie verschillende kleuren en je hebt van elke kleur circa 75-100 gram nodig. Gebreide afmeting: 220cm lang en 70 cm breed. heerlijk groot! Breinaalden 4 mm Dit is een Engelstalig patroon en wordt als print toegestuurd. Je ontvangt ook een code waarmee je de PFD van dit patroon kunt downloaden van Ravelry.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Mairlynd

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.