Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

anemone shawl

Anemone sjaal BC Garn

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,00

* Verplichte velden

Deze driehoekige kantsjaal heeft een eenvoudig te onthouden patroon en heeft een zeer open structuur. Om deze sjaal te breien heb je drie strengen Jaipur Silk Fino nodig en een set breinaalden 4,5 mm. Het is een Engelstalig patroon en vrij summier opgeschreven. Niet geschikt voor beginnende kant breisters.
Dit breipatroon is gratis bij aankoop van Jaipur Silk Fino
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Anemone shawl Ontwerp: Dorte Ronnov voor BC Garn. Materiaal: 150 gram Jaipur silk fino. Breinaalden: 4.5 mm Haaknaald 4.5 mm Engelstalig patroon Niet geschikt voor absolute beginners. Boeken en breipatronen kunnen niet geruild worden

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.