Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

addi Crasy trio

Nieuw

Addi CraSy Trio breinaaldenDe revolutie in sokken breien: Addi CraSy Trio rondbreinaalden (21 cm). Sneller, comfortabeler en gemakkelijker. Deze drie flexibele breinaalden zijn een geweldig fijn alternatief voor breien met 4 naalden (DPN's) en Magic Loop breien. Met het Crazy trio combineer je het beste van beide methoden.


Hoe werkt het? De opzet en het breien lijkt het meest op breien op 4 naalden. Het belangrijkste verschil en PLUSpunt is dat je minder vaak van naald hoeft te wisselen waardoor je minder kans hebt op lelijke overgangen. Ook brei je daardoor sneller. En dat lijkt weer erg op Magic Loop breien.  • flexibele naalden: gemakkelijk plat neerleggen en meenemen

  • alle steken op 2 naalden: lekker snel breien

  • lace punt: elke naald heeft 1 lace punt en 1 gewone punt, handig bij steken opnemen of lace patronen

  • super kleine rondjes breien: dat lukt minder goed met magic loop


Addi Crasy Trio is verkrijgbaar in vele maten: vanaf 2,0 mm tot en met 5,0 mm. Meer informatie? Lees onze Review

Addi
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

De revolutie in sokken breien: Addi CraSy Trio rondbreinaalden (21 cm). Sneller, comfortabeler en gemakkelijker. Deze drie flexibele breinaalden zijn een geweldig fijn alternatief voor breien met 4 naalden (DPN's) en Magic Loop breien. Met het Crazy trio combineer je het beste van beide methoden.

Download: Handleiding (PDF) sokken breien met Crasy Trio.(engels)

Video: Breien met Crasy trio. (Duitstalig)

Extra informatie

Extra informatie

Merk Addi

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.