Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Addi click set bamboe

Addi click set Bamboe

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 91,90

De populaire Addi click set is er nu ook in verwisselbare bamboe breinaalden.
In deze luxe set vind u 8 paar verwisselbare bamboe breinaalden van 3,5 mm t/m 8 mm, 3 kabels (60 cm, 80 cm en 100 cm) en 1 kabelverbinder. De overgang tussen breinaalden en kabels van de Click sets zijn heel glad waardoor de steken gemakkelijk over de naalden glijden. De breinaalden "klikken" mbv een bajonet sluiting op de kabels.
Liefhebbers van breien met bamboe breinaalden hebben nu hun eigen Clickset! Addi staat voor kwaliteit daarom krijgt u levenslange garantie op produktie en materiaal fouten.
Je kunt je set uitbreiden door extra kabels aan te schaffen. Zo kun je nog meer combinaties maken. Met de hartvormige stoppers aan de uiteinden van de kabel kun je je breiwerk op de kabel laten staan en je breinaalden weer voor een ander project gebruiken.


Addi Click
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Addi click set bamboe. Etui in groen leer. Inhoud: 8 sets breinaalden (12,5 cm lang) van 3,5 mm t/m 8 mm. 3 kabels (60, 80 en 100 cm). 1 kabelverbinder.
Levenslange garantie op produktie en materiaal.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Addi Click

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.