Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

wolwinder kopen

Wolwinder

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 26,95

Met deze wolwinder is het opwinden van garen vanaf een streng een koud kunstje geworden. Je kunt immers niet breien vanuit een streng, je moet het garen op een bolletje winden.


Wij gebruiken een wolwinder vaak in combinatie met een paraplu haspel : Je hangt de streng over de paraplu en het garen wordt vanaf de paraplu afgewikkeld. Dit gaat sneller en je wol komt minder snel in de knoop


.

Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

wolwinder Kunstof.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.4 out of 10 based on 755 ratings.