Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

T-Pins

T-Pins

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,25
Deze stevige spelden (T-pins) zijn onmisbaar bij het blocken van uw kantbreiwerk. De T-pins zijn lang (38 mm), hebben een scherpe punt en verbuigen niet bij stevig blocken. Deze T-pins zijn gemaakt van vernikkeld staal (nickel plated steel). Zie hieronder voor een gebruiksinstructie van dit materiaal.
Per verpakking 50 T-pins. Handig als aanvulling op de T-pins uit de Lace blocking set.
KnitPro
Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

50T-pins per verpakking; Lengte 38 mm. materiaal: Staal vernikkeld(Nickel plated Steel) LET OP: Vernikkeld staal is een kwalitatief hoogwaardig materiaal dat niet snel zal roesten maar het is geen roestvrij staal. Laat de t-pins daarom niet in het water liggen en zorg dat ze droog opgeborgen worden om zeker te zijn dat er geen roest ontstaat.

Extra informatie

Extra informatie

Merk KnitPro

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.4 out of 10 based on 755 ratings.