Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

sjaalspeld wild grape voor sjaal en omslagdoek

Wild grape Shawl stick

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95

Een elegante manier om je sjaals vast te maken is door een shawl pin(of stick) te gebruiken. De ontwerpen van JUL designs zijn geïnspireerd op de natuur. Deze pins zijn gemaakt van messing en worden met de hand gemaakt in Indonesie. Fair Trade.

Voor deze shawl stick heeft Laura van Jul Designs zich laten inspireren door de druivenranken bij haar huis. Er is ook een shawl pin in deze stijl: Wild Grape Tendril shawl pin. Deze sjaalspeld is ongeveer 12 cm lang en weegt 10 gram. Omdat deze speld niet zo zwaar is kun je deze speld ook heel goed gebruiken voor dunnere (kant) sjaals .
JUL-Designs
Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Handgemaakt in Indonesie. Fair Trade, messing. ca 12 cm lang gewicht 12 gram

Extra informatie

Extra informatie

Merk JUL-Designs

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.4 out of 10 based on 771 ratings.