Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Tiny Twig Shawl stick

Tiny Twig Shawl stick

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 19,95

Sjaalspelden kun je gebruiken om je gebreide sjaal vast te maken. Een elegante manier om je sjaals vast te maken is door een shawl pin of sjaalspeld te gebruiken. De ontwerpen van JUL designs zijn geïnspireerd op de natuur. Deze sjaalspelden zijn gemaakt van messing en worden met de hand gemaakt in Indonesie. Je hebt dus echt iets unieks en moois gekocht met deze speld.


De totale lengte van dit schattige twijgje is 14 cm en je steekt deze shawl pin gemakkelijk (maar voorzichtig) door je sjaal heen.


Kijk ook eens bij de andere sjaalspelden van JUL-designs. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment sjaalspelden.

JUL-Designs
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

JUL designs Tiny Twig Lace Stick. Totale lengte ca 14 cm. Messing

Extra informatie

Extra informatie

Merk JUL-Designs

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.