Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

sjaalspeld voor sjaal en omslagdoek

Gesture Shawl Pin

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 27,95

Deze shawl pin roept vrijgevigheid, openheid en dankbaarheid op.


Het ontwerp voor deze sjaal speld is geïnspireerd op een oude Chinese haarspeld van een kleine open hand en een gebaar uit de Balinese Hindoe cultuur: "nunas" . Dit is het gebaar dat je maakt als je verzoekt om heilig water of om een gunst van iemand die jij respecteert. Het is een handeling uit liefde en respect. Al deze symboliek is verwerkt in deze sjaal speld met kleine open handjes.


Deze pins zijn gemaakt van messing en worden met de hand gemaakt in Indonesie. Fair Trade. De speld is ongeveel 10 cm lang en weegt ca 14 gram.


Er is ook een variant van deze speld verkrijgbaar: de Gesture brooch.

JUL-Designs
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

handgemaakt in Indonesie, fair Traide messing. Lengte speld ca 10 cm gewicht 14 grm

Extra informatie

Extra informatie

Merk JUL-Designs

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.