Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Shozaburo luxe handschaar met vlechtwerk

Nieuw

Shozaburo luxe handschaar met vlechtwerk

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 45,00
Speciaal voor de feestdagen in een mooi geschenkdoosje verpakt! Deze Shozaburo handschaar is met toewijding gemaakt door ambachtslieden die geen concessies doen aan kwaliteit. De handvatten van deze soepel lopende schaar zijn afgewerkt met modern vlechtwerk. De prachtig geverfde zijden draden zijn zacht voor de handen en zorgen voor een unieke textuur. Een genot om mee te knippen!
Past door de brievenbus dus laag tarief verzendkosten.
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Deze Shozaburo handschaar is met toewijding gemaakt door ambachtslieden die geen concessies doen aan kwaliteit. De handvatten van deze soepel lopende schaar zijn afgewerkt met modern vlechtwerk. De prachtig geverfde zijden draden zijn zacht voor de handen en zorgen voor een unieke textuur. Een genot om mee te knippen!

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.