Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

set brei accessoires beginners clover

Set brei-accessoires voor beginners Clover

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,75

Begin je net met breien en wil je lekker van start gaan? schaf dan deze set met alle noodzakelijke brei accessoires aan. Clover heeft alle essentiele accessoires die je vrijwel altijd nodig hebt als je gaat breien in een box gestopt. Zo ga je als beginner goed voorbereid van start.


Overigens weten de gevorderde breisters ook een goed gevulde accessoires set te waarderen. Markeeringen raken gemakkelijk kwijt en in deze box kun je ze veilig opbergen.


in deze box vind je 10 markeeringen die je kunt sluiten, 20 x small en 20 x large markeerringen(zacht), 1 set pointprotectors om op je naaldpunten te schuiven.

Clover
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Clover Knitting accessory set for beginners 3034

kunstof box met:

locking stitch markers(10 x)

soft stitch markers small (10x) en Large (10 x)

2 x point protectors

Extra informatie

Extra informatie

Merk Clover

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.