Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

wol haspel paraplu haspel

Paraplu haspel

* Verplichte velden

€ 33,95

Het opwinden van een streng wol tot een bolletje wordt zo wel heel erg gemakkelijk. Je klemt deze wolhaspel aan de tafel vast. De streng gaat over de paraplu en deze breng je op spanning. Zoek het begin van de streng op en je kunt beginnen met opwinden. De paraplu draait mee zodat de draden niet in de war komen.


Je kunt het opwinden nog gemakkelijker maken door ook nog een wolmolentje/wolwinder te gebruiken.


Gemak dient de mens! Mooi afgewerkt en gemaakt van verschillend houtsoorten.


Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Paraplu haspel van hout. Je klemt de paraplu aan de tafel vast en je kunt beginnen. Het staande model is niet in voorraad. Heb je belangstelling voor dit model ?Neem dan contact met ons op dan bestel ik hem voor je. Er zijn verschillende uitvoeringen waaruit je kunt kiezen: licht beukenhout (gelakt hout), donker rozenhout (gelakt en draait gelijk soepel) en een combinatie van beide houtsoorten, deze is ook gelakt en draait soepel.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.4 out of 10 based on 702 ratings.