Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Lace Blocking Mats

Lace Blocking Mats

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 33,65

Lace blocking mats gebruik je om je breiwerk op op te spannen. Leg de schuimrubber tegels aan elkaar als puzzelstukken en maak zo het oppervlak dat je nodig hebt om je breiwerk te blocken.


Deze tegels zijn elk ca 30 x 30 cm groot. In een verpakking zitten 9 tegels. De tegels zijn ongeveer 1 cm dik en gemaakt van zacht materiaal. De Tpins die nodig zijn voor het opspannen zijn NIET inbegrepen en kunnen apart (mee)besteld worden.Let er bij het  het opspannen op dat je niet door de tegels heen prikt met je T-pins anders beschadig je misschien je antieke tafel of je mooie vloer.


Gebruik deze lace blocking mat in combinatie met een van onze handige lace blocking sets! Kijk voor Tips en tricks over blocken en opspannen van lace breiwerk op ons blog!

KnitPro
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Lace blocking mats van KnitPro. 9 tegels die als puzzelstukken aan elkaar kunnen worden gelegd.

Materiaal: zacht kunststof, 30 x 30 cm 1 cm dik. Inclusief opberg tas.

De Tpins die je nodig hebt bij het opspannen zijn niet inbegrepen en kunnen APART besteld worden.

Extra informatie

Extra informatie

Merk KnitPro

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.