Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Lace Blocking Kit

Lace Blocking Kit

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 24,00

Nieuw: Lace blocking sets van KnitPro. Wij zijn overgestapt naar de blocking wires van KnitPro. Dat heeft niets met de kwaliteit te maken maar is een praktische keuze.
De Lace blocking kit. Nooit meer honderden knopspelden in je matras prikken!
Met behulp van deze lange metalen pennen ("wires") wordt het blocken van je kantbreiwerk een stuk gemakkelijker. In de kit vind je 6 rechte pennen van 95 cm lang en 6 pennen van 50 cm.. Bovendien ook 3 flexibele pennen van 95 om de rondingen goed te blocken. Om de pennen vast te zetten zitten er 20 t-pins in deze kit.
Echt een must voor iedereen die kant breit. Bij de kit zit een uitgebreide beschrijving van hoe je de kit kunt gebruiken om je breiwerk op te spannen.


Lees ook eens ons blog artikel over opspannen van lace sjaals met een lace blocking kit.


Vanwege de omvang van dit pakket (PostNl rekent ons een toeslag vanwege handmatige verwerking van dit pakket) moeten we helaas een extra bijdrage in de verzendkosten rekenen van € 2,-. Deze extra bijdrage geldt ook bij een bestelling met een totale waarde van €70,- of meer.

KnitPro
Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Blocking kit vanKnitPro. Pennen van RVS 6 pennen van 95 cm lang 6 pennen van 50 cm lang 3 flexibele pennen van 95cm lang 20 t pins meetlint Uitgebreide Engelstalige handleiding voor het gebruik van de kit. Stevige kartonnen koker (95cm lang) voor het opbergen van de kit
Alhoewel de pennen van RVS zijn adviseer ik de pennen na gebruik goed droog op te bergen om roestvorming te voorkomen. Laat de pennen en t-pins niet in water liggen of in een vochtige ruimte.
Voor een uitleg van Knitting Daily over het gebruik van een blocking kit kijk je hier.Voor een filmpje kijk je hier

Extra informatie

Extra informatie

Merk KnitPro

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.4 out of 10 based on 702 ratings.