Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Knit Blockers KnitPro

Knit Blockers KnitPro

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 20,60

Deze Knit Blockers zijn ontwikkeld om het opspannen/blocken van gebreide en gehaakte werkstukken nog gemakkelijker te maken. De blockers hebben in het kunststof handvat 8 of 4 pinnen waardoor je gelijk een groot stuk kunt opspannen. De pins zijn van rvs en bestand tegen roesten.


Wij adviseren altijd om beschadigingen aan Tpins (en andere blocking materialen) te voorkomen en deze altijd DROOG op te bergen.


Deze Knit Blockers gebruik je bij voorkeur in combinatie met de KnitPro blocking mats en de Lace Blocking Kit.


Lees hier meer over hoe je deze Knit Blockers gebruikt

KnitPro
Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Knit Blockers van KnitPro. 20 blockers in een opbergdoors. Bevat 12 pastik blokkeren met 8 rvs pins en 8 blokkeren met 4 pins. DROOG opbergen!! Let op: deze blockers zijn erg scherp.

Extra informatie

Extra informatie

Merk KnitPro

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.4 out of 10 based on 702 ratings.