Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Jumbo stopnaalden set Chibi

Jumbo stopnaalden set Chibi

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,00
Handige grote stopnaalden met kromme punten van Clover. Erg gemakkelijk bij het in elkaar zetten van gebreide werkstukken. Door de kromme punten gaat het een stuk gemakkelijker. 2 naalden in een opbergkokertje.
Clover
Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Jumbo Darning needle Set Chibi van Clover. 2 grote stopnaalden met kromme punten in een opbergkokertje.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Clover

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.5 out of 10 based on 443 ratings.