Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

HiyaHiya IC needle case

HiyaHiya IC needle case

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 21,00

Heb jij inmiddels ook een hele hoop losse naaldpunten en kabels rondslingeren en beng je bang dat je ze'n keer kwijtraakt op deze manier? Daar heeft HiyaHiya nu een oplossing voor gevonden: het Hiya Hiya opbergtasje voor verwisselbare breinaalden.


In dit tasje is plaats voor 16 paar naaldpunten van verschillende diktes. Aan de binnenzijde en aan de achterkant zijn opzegvakjes met rits. Hier kun je veilig al je kabels en andere breispullen opbergen en meenemen.


Het mapje is verkrijgbaar in rood of blauw. je kunt hieronder een voorkeur aangeven. Als jouw voorkeur is uitverkocht krijg je de andere kleur.

HiyaHiya
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Opberg tasje/mapje voor verwisselbare breinaalden en kabels. Stof. met ongenummerde vakjes voor de naalden. Twee afsluitbare vakken voor kabels en accessoires.

Extra informatie

Extra informatie

Merk HiyaHiya

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.