Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Eucalan

wolwasmiddel

Eucalan is een speciaal wasmiddel voor wol. Groot voordeel van Eucalan is dat je dit niet hoeft uit te spoelen. Dus blijven je gebreide werkstukken mooi. Want op je zorgvuldig gebreide werkstukken ben je natuurlijk zuinig.

Meestal hoef je wol niet zo vaak te wassen. De natuurlijke eigenschappen van wol houden de wol vanzelf schoon. Als je je trui of sjaal eens laat luchten is dat vaak al voldoende. Maar als je dan gaat wassen wil je ook dat je gebreide wollen sjaal of trui mooi blijft. Voor die wasbeurten adviseren wij Eucalan.

Eucalan is een speciaal wolwasmiddel voor fijne en delicate weefsels en (wol) mengsels. Een natuurlijk en mileuvriendelijk wasmiddel gebaseerd op lanoline. Eucalan is zuinig in gebruik: je hoeft maar een klein beetje Eucalan te gebruiken bij het wassen van je werkstuk (5 ml Eucalan op 4 liter water). Uitspoelen is niet nodig.

Bij Wereldwol kun je Eucalan online bestellen in flessen van 500 ml in de geuren: Eucalyptus, Lavendel, Jasmijn(Wrapture) en Neutraal (geurloos).

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
9.3 out of 10 based on 786 ratings.