Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

ChiaoGoo stitch markers

ChiaoGoo stitch markers

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 4,40
Steekmarkeerders van Chiaogoo. Deze markeer ringen schuif je over je breinaalden tussen de steken. De markeringen neem je mee terwijl je verder breit. Handig hulpmiddel om te onthouden waar je moet meerderen/minderen of waar een patroonherhaling begint en eindigt.
ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

4 x 10 stuks. Kunststof in vier maten: blauw: xl tot breinaalden 10 mm, groen:l tot naalden 7 mm; geel, medium: tot naalden 4 mm, Roze: small: tot naalden 3 mm. gemaakt van niet-flexibel kunststof.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.4 out of 10 based on 702 ratings.