Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

tasje sokkennaalden

Chiaogoo opbergtasje voor sokkennaalden

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 19,95
Handig tasje van stof met rits om je sokkennaalden en/of haaknaalden in op te bergen. Er is ruimte voor 6 setjes sokkennaalden van maximaal 15 cm lengte (sokkennaalden van 20 cm passen er NIET in) of voor 6-8 haaknaalden, afhankelijk van de dikte en het handvat. Haaknaalden met dikke handvaten passen er niet in.
Aan de voorkant nog een vakje met rits voor accessoires.
Handig tasje als je je sokkenaalden vindbaar wilt opbergen.
ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

stoffen tasje zwart met witte print. rits, binnenin 6 vakken voor naalden. Afmeting :9 cm breed en 18 cm hoog.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.