Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

ChiaoGoo Interchangeable needle case

ChiaoGoo Interchangeable needle case

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 38,00

De originele Chiaogoo case om al je losse naaldpunten en kabels overzichtelijk in op te bergen. Deze stevige case is gemaakt van stof en word gesloten met een rits.


Binnenin is er ruimte voor 29 paar naaldpunten.De bovenste rij vakjes heeft een maataanduiding (vanaf 2,75 mm t/m 10 mm). Aan de voorzijde is nog een vak met rits om alle kabels in op te bergen.


Let op: dit is dus alleen het hoesje, er zitten geen naalden of kabels bij deze case. Ook geschikt voor naaldpunten van andere merken ;)

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Interchangeable Needle Case Chiaogoo - Afmeting: 20 x 15 cm. Materiaal: stof. Afsluitbaar met rits, extra vak met rits voor kabels en overige accessoires. Plaats voor 29 paar naalden.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.