Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Chiaogoo Circular Needle case

Chiaogoo Circular Needle case

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 38,00

Een handig opbergetui van Chiaogoo om al je rondbreinaalden in op te bergen en mee te nemen. In deze case zitten 16 vakken voor rondbreinaalden. Gemiddeld kunnen er 30-35 rondbreinaalden in opgeborgen worden, afhankelijk van de maat. Van de hele dikke naalden passen er natuurlijk minder in.


De vakken zijn allemaal genummerd naar Amerikaanse maten. Dat betekent dat er mapjes zijn vanaf US maat 1 (2.25 mm) t/m US 15 (10 mm). De Europese maten 3 mm en 2,5 mm zul je in deze case helaas niet vinden, je kunt daarvoor bijvoorbeeld de twee ongenummerde mapjes gebruiken.


De case is gemakt van stevige stof en sluti met een rits. De binnenste vakken zijn van nylon en deze sluit je met een klein klittenbandje. Aan de voorzijde is nog een vak met rits om accessoires in op te bergen. 


Al met al een heel handige oplossing voor alle rondslingerende ronbreinaalden. Er is ook een opbergmapje voor verwisselbare breinaalden van Chiaogoo. 


Of kijk eens bij de case van de andere merken zoals Della Q en HiyaHiya.

ChiaoGoo
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Chiaogoo circular needle case. Materiaal: Stof met 19 vakken voor rondbreinaalden. Afgesloten met rits. Extra vak aan de voorzijde met rits. Afmeting: 23 cm x 18 cm

Extra informatie

Extra informatie

Merk ChiaoGoo

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.