Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

schaap

HiyaHiya naalddikte meter Schaap

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 5,25

Het is niet altijd even goed te zien hoe dik de breinaald is die in je handen hebt. Niet iedereen bewaart de breinaalden precies op maat.  Na verloop van tijd slijt het nummer van de naald of de kabel af en weet je het niet meer precies.


Met dit handige metertje van HiyaHiya weet je direct met welke maat rondbreinaald je te maken hebt. In de vorm van een schaapje. Ook leuk om kado te doen, wnat dit komt altijd van pas!


De gaatjes beginnen al bij 0.7 mm en lopen door tot 15 mm!


Bekijk hier de korte video van HiyaHiya over dit schaapje

HiyaHiya
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

breinaald dikte meter schaap HiyaHiya,

hard kunstof met gaten vanaf 0.7 mm tm 15 mm.

Extra informatie

Extra informatie

Merk HiyaHiya

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.