Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

baroque beetle sjaalspeld voor omslagdoek

Baroque Beetle Shawl Pin

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 29,95

Deze sjaaldspeldvan Jul designs is heel geschikt voor wat dikker breiwerk (of haakwerk). Je steekt de speld heel gemakkelijk in de stof en hij blijft perfect zitten. Omdat deze sjaalspeld wat zwaarder is, is deze niet geschikt voor kantsjaals en ander dun breiwerk. Het materiaal is heel glad  afgewerkt en blijft absoluut niet haken achter de wol.


JUL-Designs
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

sjaal speld Jul Designs. Gemaakt van messing. handgemaakt in indonesie. Gewicht: 18 gram. Lengte speld 8 cm

Extra informatie

Extra informatie

Merk JUL-Designs

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

9.3 out of 10 based on 786 ratings.