Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

addi to go tekenstopper

Addi To Go stekenstoppers

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 6,95

Dit herken je vast wel: je legt eventjes je breiwerk weg en als je terugkomt zijn er toch enkele steken van de naalden geglipt! Balen!


Addi heeft hiervoor de Addi To Go stekenstoppers ontwikkeld. Dit zijn stoppers die je op de breipunten kunt plaatsen om de steken op de naalden te houden. In ieder verpakking zitten twee steken stoppesr: eentje voor naaldikkte 1.5 - 5.0 mm en een voor dikke naalden: 5.5- 10 mm.


De Addi to Go stekenstoppers zijn gemaakt van rood kunststof en door middel van een veermechaniekje aan de binnenkant klem je de stopper op de naalden. Hoe handig is dat?


Let op: niet geschikt voor olijfhout breinaalden "Nature" van Addi 

Addi
Onze klantbeoordelingen

Snelle verzending. Lees meer.

Gratis verzending boven €50,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Addi to Go stekenstopper. Kunstof. Twee stekenstoppers per verpakking. Geschikt voor de naalden 1,5 -5,0 mm en 5,5 - 10 mm.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Addi

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.3 out of 10 based on 786 ratings.