Bel voor vragen: 058 - 30 10 000

Welkom bij wereldwol.nl

Annis Shawl

Patroon Annis

Gratis breipatroon om deze mooie sjaal zelf te breien. Met de nederlandstalige instructie is deze sjaal zo gebreid! De Nederlandse vertaling van het patroon van de populaire Annis kant-sjaal kunt u hier
GRATIS DOWNLOADEN
Het Engelstalige patroon vind u hier.
Mijn voorbeeld is gebreid met 100 gram 1 streng Precious 4ply zijde van The Natural Dye Studio. Maar ook Manos Lace of Malabrigo Lace is heel geschikt om de Annis sjaal mee te breien.


bijpassend garen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,00
Onze klantbeoordelingen

Voor 14.00 uur besteld vandaag verzonden. Lees meer.

Gratis verzending boven €70,00.
Lees meer over verzenden

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Bel of email ons voor meer informatie. info@wereldwol.nl of 058-30 10 000

Productbeschrijving

Details

Gratis breipatroon van de ANNIS shawl is nu in de Nederlandse vertaling beschikbaar. Breinaalden 5 en 6 mm garendikte: alle garens zijn in principe mogelijk. Houd er wel rekening mee dat de dikte van het garen van invloed is op de uiteindelijke grootte van de shawl.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee

Wasvoorschrift

Veel van onze breigarens zijn handgeverfd en gesponnen van mooie materialen. Deze materialen zijn kwetsbaar. Dat vraag om de juiste behandeling bij het wassen van je werkstuk.

Handwas Tenzij anders is aangegeven adviseren wij om alles met de hand the wassen. Gebreide kanstjaals zijn zeer kwetsbaar en kunnen gewoonweg niet in de machine..

Gebruik een mild wasmiddel. Een wasmiddel speciaal bedoeld voor gebreide wol is zeer aan te raden. Bijvoorbeeld Eucalan Het voordeel van deze wasmiddelen is dat je niet hoeft te spoelen waardoor de kans op vervilten en vervormen klein is.

Help! de wol geeft af bij het wassen (en het breien)!; het afgeven/aflaten van verf tijdens het wassen (en soms tijdens het breien op je handen) kan voorkomen bij handgeverfde breigarens. Na het verven worden de garens gewassen maar soms blijft er nog enige verf achter. Ook bij een tweede keer wassen kan er nog verf in het spoelwater zitten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

9.5 out of 10 based on 194 ratings.